Er zijn veel leuke uitjes die je kunt plannen om een leuke dag te hebben. Dat kan met een vriendin zijn, een grotere groep, of gezellig samen met je partner. Wil je een uitje combineren met lekker uit eten gaan, dan kan het verstandig zijn om een tripje te plannen naar één van de grotere steden in België. Hier is doorgaans veel te doen, en de verschillende activiteiten zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Ook vind je hier meer mogelijkheden om lekker te gaan eten. Zo zijn er vaak restaurants die wat voorlopen op de rest, die met hoge regelmaat geopend zijn, en waar je iets helemaal nieuws kunt proberen. Vooral steden als Brussel, Antwerpen en Gent staan hier bekend om.

Lekker een dagje naar de stad

Een dagje uit kan een leuke manier zijn om even lekker te ontspannen. Op die manier kun je even aan iets anders denken en de vele indrukken die je op kunt doen in grotere steden zoals Brussel, zorgen ervoor dat je er weer een langere tijd tegenaan kunt. Dat is handig, maar het wordt nog een stuk leuker wanneer je van tevoren al een goed restaurant kunt vinden waar je lekker kunt eten. In de grotere steden in België vind je verschillende mogelijkheden. Zo zit alleen Antwerpen al helemaal vol met leuke experimenten die je kunt proberen. Speciale fish and chips restaurants, restaurants waar je helemaal vol kunt raken van al het vlees en natuurlijk ook vegetarische alternatieven. Genoeg te kiezen dus!

Reizen naar de steden

Ben je van plan om lekker te gaan eten met een borrel erbij, wees dan zo verstandig om niet met de auto naar de stad te gaan. De parkeerplaatsen zijn er beperkt, de wegen zijn er druk en met een borrel op mag je niet achter het stuur plaatsnemen om weer naar huis te rijden. Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn om met het openbaar vervoer te gaan. Zeker met kleinere gezelschappen kan dat leuk zijn, omdat je tijdens de reis ook een stuk makkelijker met elkaar kunt communiceren. Het is natuurlijk helemaal handig wanneer je met de trein kunt gaan. Dat is snel, comfortabel, en je komt altijd midden in de stad uit!

L'IMPERATIF (DOMAINE D'ARONDEAU)

TER LEEPE