Heb je zin om lekker uit eten te gaan, wil je daarbij flink verwend worden door een menu dat opgesteld is door een chef-kok die een Michelinster gekregen heeft voor het eten dat hij serveert, maar wil je geen honderden euro’s betalen om hier te kunnen dineren? Dan ben je van harte welkom in Centpourcent. Dit restaurant heeft een Michelinster, heeft goede reviews op het internet en heeft gemiddeld lagere prijzen dan andere restaurants met een Michelinster. Zo kun je hier al vier gangen dineren voor een bedrag van slechts €68.

Een luxe restaurant voor een leuke prijs

Ben je het ook helemaal zat dat het gewoon niet leuk meer is om uit eten te gaan in een luxe restaurant voor een normale prijs? De restaurants met meerdere Michelinsterren hebben hoge prijzen omdat zij het restaurant op het niveau moeten houden. Centpourcent lijkt daar minder last van te hebben. Hier ligt de nadruk op de goede bediening, goede bieren en wijnen en een menukaart met betaalbare alternatieven. In verhouding met andere restaurants zonder sterren is het restaurant aan de prijs, maar hier krijg je zeker waar voor de prijs die je betaalt.

Het is verstandig om te reserveren, aangezien er niet overdreven veel tafels zijn. Het is echter niet verplicht. Het restaurant heeft een eigen parkeerplaats en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Groepen tot 42 personen kunnen hier op afspraak ook komen eten, dus het is ook zeker mogelijk om een leuk feest te geven in dit restaurant.

Is het een aanrader?

De Centpourcent heeft een goede naam en heeft een lagere drempel dan andere restaurants met een Michelinster. Dat maakt het restaurant bijzonder geschikt voor de mensen die gewoon eens lekker uit eten willen gaan, en willen genieten van iets meer luxe, en eten van een hogere klasse. Ook de bediening is zeker de moeite waard. Je merkt bij de Centpourcent al snel dat je in een luxer restaurant bent aan de hand van de sfeer en de service, maar dit zie je vervolgens niet in het volle bedrag terug op de rekening.

L'IMPERATIF (DOMAINE D'ARONDEAU)

TER LEEPE